En | Tr | Ar

ÜRETİM(TESİSLERİMİZ)

KESİMHANE
                                                                                                                                

-Kesimhanemizde iç organ çıkartma bölümü robot sistemiyle çalışmakta olup piliçler el değmeden ayıklanmaktadır.
-Kesimhanemizde her gün detaylı temizlik ve hijyen çalışmaları yapılmaktadır.
-Tesisimizde uzman veteriner hekimimiz 'Avrupa Birliği Eşleştirme Projesi' kapsamında; et işletmeleri, genel hijyen ve et kalitesi konusu üzerinde eğitim almış ve            'Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü' tarafından sertifikalandırılmıştır.
-Kesimhanemizde bütün piliç ve piliç parça ürünleri işlenmekte bu ürünler; tabaklı, karton kutuda veya toplu tüketim yerleri için sepette satışa hazırlanmaktadır.
-'Şarküteri ürünleri ve ileri işlenmiş ürünler' departmanımız kısa bir süre sonra kesimhanemizde faaliyete geçecektir.

DAMIZLIK

-Damızlık tesislerimiz en modern inşaat teknikleri ile yapılmış olup üretimde en son teknoloji kullanılmaktadır.
-Damızlık kümeslerimiz otomatik folluk sistemiyle çalışmakta olup, civciv üretiminde kullanılacak olan yumurtalar el değmeden toplanmaktadır.
-Damızlık yetiştirme kümesimize gelen civcivler yirminci haftadan sonra damızlık yumurta kümeslerine taşınmaktadır.
-Damızlık kümeslerimizin giriş ve çıkışları maksimum düzeyde, büyük güvenlik tedbirleri alınarak yapılmaktadır.

                                                                                                                                                                                      

KULUÇKAHANE

-Tesisimiz 'Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Hayvan Sağlığı Koruma Kontrol Genel Müdürlüğü' tarafından periyodik olarak denetlenmektedir.
-Günlük temizlik ve hijyen denetimi yapılmaktadır.
-Yıllık 9.000.000 adet civciv üretme kapasitesine sahibiz.
-Kuluçkahanemiz bilinenin aksine tamemen yerli mühendislik ve işgücü ile inşaa edilmiştir. Türkiye'de bu konuda ilk yerli yatırımı yapan firmadır. Firmamız kar zararı     gözetmeyerek yerli makine ve tesisat alımına önem göstermekte milli teknolojimizin gelişmesine katkı sağlamaktadır.

                                                                                                                       

YEM FABRİKASI
                                                                                                                                

-Yem fabrikamız 40.000 m2 açık, 6.000 m2 kapalı alana sahiptir. Fabrikamızın yıllık kanatlı yemi kapasitesi 12.000 tondur.
-Fabrikamızda en son teknolojiyle pelet kanatlı yemi üretilmektedir.
-Fabrikamıza gelen her hammadde laboratuvarımızda gıda mühendisleri tarafından iki kez incelemeden geçirilerek, uygun görülen hammaddenin alımı yapılmaktadır.
-Diğer entegrelerden farklı olarak hammadde çeşitliliği açısından fabrikamız oldukça zengindir. Bundan dolayı et lezzetimiz diğer firmalara göre açık ara öndedir.
-Fabrikamızda üretim her safhada uzman ziraat mühendislerimiz ve gıda mühendislerimiz tarafından düzenli olarak kontrol edilmektedir.

ETLİK PİLİÇ YETİŞTİRME TESİSLERİ

-Tad Piliç diğer entegrelerden farklı olarak kendi bünyesinde etlik piliç üretimi yapmaktadır.
-Kümeslerimiz aynı zamanda 'kalite kontrol kümesi olarak kullanıldığı için fason üretim yapan kümeslerden daha üst bir kaliteyi amaçlamaktadır.
-Tesisimizin toplam kapasitesi 200.000' dir